Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie. Se freaca lapt
Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie.
Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn, adaugind mustarul. Uleiul se pune cite putin, ca la maioneza. Se potriveste de acru.
Se toarna sosul peste peste, punind imprejur masline desarate.
Se poate servi alaturi salata de cartofi sau salata verde.
Va recomandam si alte retete culinare:
Salata din carne de pasare
Salata de cruditati cu smantana
Sos de iaurt pentru salate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii