Scrumbii sarate cu sos de mustar

Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie. Se freaca lapt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 scrumbii mijlocii (cu lapti)
  • 1 lingurita de mustar
  • 50 g ulei
  • otet dupa gust
  • citeva masline

Mod de preparare

Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie.

Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn, adaugind mustarul. Uleiul se pune cite putin, ca la maioneza. Se potriveste de acru.

Se toarna sosul peste peste, punind imprejur masline desarate.
Se poate servi alaturi salata de cartofi sau salata verde.

Va recomandam si alte retete culinare:

Salata din carne de pasare

Salata de cruditati cu smantana

Sos de iaurt pentru salate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori