Scrumbii sarate cu sos de mustar

Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie. Se freaca lapt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 scrumbii mijlocii (cu lapti)
  • 1 lingurita de mustar
  • 50 g ulei
  • otet dupa gust
  • citeva masline

Mod de preparare

Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie.

Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn, adaugind mustarul. Uleiul se pune cite putin, ca la maioneza. Se potriveste de acru.

Se toarna sosul peste peste, punind imprejur masline desarate.
Se poate servi alaturi salata de cartofi sau salata verde.

Va recomandam si alte retete culinare:

Salata din carne de pasare

Salata de cruditati cu smantana

Sos de iaurt pentru salate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci