Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie. Se freaca lapt
Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie.
Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn, adaugind mustarul. Uleiul se pune cite putin, ca la maioneza. Se potriveste de acru.
Se toarna sosul peste peste, punind imprejur masline desarate.
Se poate servi alaturi salata de cartofi sau salata verde.
Va recomandam si alte retete culinare:
Salata din carne de pasare
Salata de cruditati cu smantana
Sos de iaurt pentru salate

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii