Somon in scoici din aluat frantuzesc este un aperitiv cu peste deosebit care poate fi servit la orice ocazie festiva. Pentru aceasta reteta cu somon aveti nevoie si de aluat frantuzesc.
Somon in scoici din aluat frantuzesc este un aperitiv cu peste deosebit care poate fi servit la orice ocazie festiva. Pentru aceasta reteta cu somon se toaca mai intai prazul tocat si ardeiul gras, dupa care se calesc un pic intr-o lingura de unt.
Se adauga 2 linguri de faina, putin praf de curry, sare si piper dupa gust si apoi laptete. Se fierbe totul la foc mic pana se ingroasa sosul, iar spre final se adauga mazarea (fiarta in prealabil), crevetii curatati, bucatile de somon afumat si se mai lasa 2 minute pe foc. Cu aceasta pasta se umplu scoicile din aluat care au fost coapte dinainte.
Somonul in scoici din aluat frantuzesc se pune la rece inainte de a fi servit, dar si cald poate fi servit.
Reteta Somon in scoici din aluat frantuzesc a fost propusa de Dan@ pe forum culinar.ro
Alte retete cu somon recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii