Pentru tartine delicioase cu pasta de peste pestele se sfarama si se freaca cu margarina pana devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua.
Pentru tartine delicioase cu pasta de peste pestele se sfarama si se freaca cu margarina pana devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua (doua fierte, doua crude), vegeta, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Pasta se unge pe felii de paine si se orneaza cu masline.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtO reteta combinata pe care am luat-o partial de pe net, partial adaptata imprejurarilor. De exemplu, am adaugat faina pentru...
Chifle cu iaurt grecesc si lapteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii