Pentru tartine delicioase cu pasta de peste pestele se sfarama si se freaca cu margarina pana devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua.
Pentru tartine delicioase cu pasta de peste pestele se sfarama si se freaca cu margarina pana devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua (doua fierte, doua crude), vegeta, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Pasta se unge pe felii de paine si se orneaza cu masline.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii