Feliile de ananas se stropesc cu rachiul de cirese si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora. Se preincalzeste gratarul. Untul si mierea se incalzes
Feliile de ananas se stropesc cu rachiul de cirese si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora. Se preincalzeste gratarul. Untul si mierea se incalzesc intr-un vas, se condimenteaza cu coriandru. Feliile de ananas se aseaza pe gratar, se frig 5 minute, se intorc de mai multe ori, pana ce devin fragede, maronii. De fiecare data se ung cu amestecul de unt si miere.
Se servesc cu frisca. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii