Feliile de ananas se stropesc cu rachiul de cirese si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora. Se preincalzeste gratarul. Untul si mierea se incalzes
Feliile de ananas se stropesc cu rachiul de cirese si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora. Se preincalzeste gratarul. Untul si mierea se incalzesc intr-un vas, se condimenteaza cu coriandru. Feliile de ananas se aseaza pe gratar, se frig 5 minute, se intorc de mai multe ori, pana ce devin fragede, maronii. De fiecare data se ung cu amestecul de unt si miere.
Se servesc cu frisca. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii