Capsune cu frisca

Se aleg capsunele, se curata de codite, dupa care se spala bine. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele zaharul si romul si se dau la rece. Cand s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg capsune
  • 3 linguri rom
  • 200 gr zahar
  • frisca

Mod de preparare

Se aleg capsunele, se curata de codite, dupa care se spala bine. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele zaharul si romul si se dau la rece. Cand se servesc, se ia cu lingura din capsune si din siropul ce s-a format, se pune amestecul in pahare si se serveste cu frisca deasupra.


Se pun in cupe capsunele, se pune peste le siropul ce l-au lasat si se orneaza cu frisca.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers Tort diplomat Turta dulce

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori