Se aleg capsunele, se curata de codite, dupa care se spala bine. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele zaharul si romul si se dau la rece. Cand s
Se aleg capsunele, se curata de codite, dupa care se spala bine. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele zaharul si romul si se dau la rece. Cand se servesc, se ia cu lingura din capsune si din siropul ce s-a format, se pune amestecul in pahare si se serveste cu frisca deasupra.
Se pun in cupe capsunele, se pune peste le siropul ce l-au lasat si se orneaza cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tort diplomat Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii