Spalam castanele si le crestam pe o margine. Turnam peste apa pana sunt acoperite complet si le fierbem aprox. 25 minute. Cand sunt aproape fierte, le
Spalam castanele si le crestam pe o margine. Turnam peste apa pana sunt acoperite complet si le fierbem aprox. 25 minute. Cand sunt aproape fierte, le scoatem si le dam sub jet de apa rece, apoi le curatam de coaja. Apoi le prajim intr-o tava mai mare, la foc iute, aprox. 10 minute, apoi curatam si coaja interioara,
Alte retete recomandate
Spuma de capsuni
Capsuni cu zahar
Jeleu de visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii