Decojim ananasul, se taie sfeturi si se indeparteaza cotorul; pulpa se taie cuburi. Se da in fiert 1 I apa cu 125 g zahar, batonul de vanilie crestat
Decojim ananasul, se taie sfeturi si se indeparteaza cotorul; pulpa se taie cuburi. Se da in fiert 1 I apa cu 125 g zahar, batonul de vanilie crestat si coaja de lamaie. Se toarna acest sirop peste bucatile de ananas si se lasa sa se marineze la frigider cca 12 ore.
Se indepareaza batonul de vanilie si se paseaza ananasul, cu tot cu lichid.
Intr-o craticioara, se dau in clocot 250ml apa Cu 125 g zahar; se toarna peste pliculetele de ceai si se lasa sa se infuzeze 15 min.
Se toarna apa minerala, apoi se rastoarna in dispozitivul pentru cuburi de gheata; se da la congelator 6 ore.
Se desprind cuburile de menta, se piseaza si se repartizeaza in 4 cupe sau pahare.
Se asaza deasupra capsuni si zmeura si se completeaza cu piureu de ananas.
Se orneaza cu capsuni si menta.
Alte retete cu capsuni
Spuma de capsuni
Dulceata de caspuni
Prajitura cu capsuni
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteDacă tot am trecut la colorate și de post, mai aduc o rețetă tare faină! Spor și poftă bună!
Pilaf cu praz si maslinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii