• taiati capsunele in cuburi si impartiti-le in doua boluri• amestecati zeama de lamaie si portocala cu zaharul pudra
• taiati capsunele in cuburi si impartiti-le in doua boluri
• amestecati zeama de lamaie si portocala cu zaharul pudra si stropiti capsunile
• puneti in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender fisticul decojit si ciocolata rupta bucati si maruntiti, dar nu de tot
• amestecati fisticul si ciocolata cu smantana, zeama de lamaie si zaharul pudra si puneti cate o lingura de pesto peste fiecare bol de capsuni
• ornati cu frunze de menta.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii