Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă este un deliciu fin și cremos, plin de savoare.
Cum se prepara Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă:
Morcovii, ceapa și cartofii se taie cuburi.
Într-o cratiță încăpătoare, se pun câteva linguri de ulei de măsline și se călesc toate legumele pentru un plus de savoare. Se condimentează cu sare și piper si se călesc foarte puțin, cca 2 minute, după care se adaugă apă, până la aproximativ ¾ din înălțimea oalei.
Cât timp legumele fierb, se prepară crutoanele aromatizate. Pâinea se taie cubulețe mici și se pune într-o tigaie în care s-au încins în prealabil câteva linguri de ulei de măsline. Se condimentează după gust cu sare, piper, praf de usturoi și oregano.
Legumele fierte se pasează cu blenderul vertical, după care se potrivește gustul de sare.
Supa se pune în boluri, se adaugă crutoane aromatizate și cubulețe de brânză gorgonzola deasupra. Se servește caldă.
Poftă bună!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii