Gutuile se curata de coaja si de mijlocul cu simburi, se taie felii, se pun la fiert in apa cu zahar, iar restul de zahar se arde intr-o tigaita, se s
Gutuile se curata de coaja si de mijlocul cu simburi, se taie felii, se pun la fiert in apa cu zahar, iar restul de zahar se arde intr-o tigaita, se stinge cu zeama in care au fiert gutuile. Se toarna zaharul ars peste gutuile aproape fierte. Se adauga zaharul vanilat. E gata cind a scazut zeama incit sa ramina un sos gros    
Se serveste cald sau rece

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii