Se amesteca simintina cu zaharul pudra, vanilia, faina, coaja de lamiie, 4 galbenusuri, 6 albusuri batute spuma si stafidele. Pe planseta se intinde
Se amesteca simintina cu zaharul pudra, vanilia, faina, coaja de lamiie, 4 galbenusuri, 6 albusuri batute spuma si stafidele.
Pe planseta se intinde o bucata din aluat atit cit fundul tavii. Tava se unge cu unt si se aseaza foaia. Din alta bucata de aluat se fac doua suluri impletite care se pun pe aluatul din tava, in jurul tavii, ca un colacel, mai subtire, caci in tava va creste. La mijloc se toarna smintina, se unge cu ou, se presara stafidele si se pune la cuptor sa se coaca.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde"Bunatati pentru Craciun" M-am inspirat de la Mitnita
Desert cozonac BabkaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii