Castraveti murati, deliciosi!
Se spala castravetii si se asaza in borcan, uniform. Se adauga florile de marar, se presara sarea si se toarna apa. Se inchide cu un capac si se pastreaza peste noapte intr-un loc racoros. Zeama se vantura de cateva ori, cand incepe sa devina tulbure. Se servesc cu pofta, alaturi de tocanite, omleta, cartofi copti ori asa cum va plac!
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaUn mix perfect intre cele 5 gusturi : dulce, amar, acru, sarat, umami.
Cocktail cu Campari si dulceata de ardei iuteOuale se fierb, se curata de coaja, se scot galbenusurile si se freaca cu uleiul, turnat cite putin, pina se obtine o crema,...
Sos de ou cu mustar si castraveti acriDin apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se...
Pizza EverythingSunt sigura ca nu ati incercat aceasta reteta de dulceata de castane. Noi mancam castane fierte, coapte, piure, in diferite...
Dulceata de castaneCulinar prezintă azi o rețetă super simplă și super delicioasă de placinte la tigaie cu branza si cascaval. O gustare...
Rețetă super simplă și super delicioasă - Plăcinte la tigaie cu brânză și cașcavalO tarta minunata, racoritoare!
Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest PieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii