Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Mar 21 2007, 01:40 AM
|
|
![]() Academic chef forever Grup: Membri Postari: 1,469 Inregistrat pe: 22-November 06 De la: California, USA Membrul Nr.: 35,009 |
Asta am eu in program mâine însa cu ciolan afumat...
-------------------- Elena Malec
art stepping stones |
|
|
|
Mar 21 2007, 12:24 PM
|
|
![]() Mamica de copii "turbo" Grup: Membri Postari: 1,483 Inregistrat pe: 7-October 06 De la: Tg Mures Membrul Nr.: 34,227 |
(MAYA @ Mar 21 2007, 01:28 AM) [snapback]318476[/snapback] A fost bunuta Eu sunt convinsa ca a fost extraordinara!!!! -------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
G.G. Marquez Bucataria mea Un vot pentru Robert - Click pe Gergely Robert |
|
|
|
Mar 21 2007, 03:06 PM
|
|
![]() mami de fluturas Grup: Membri Postari: 4,116 Inregistrat pe: 12-July 05 De la: deutschland Membrul Nr.: 25,609 |
m-ati omorat!maine gatesc fasole.
|
|
|
|
Mar 22 2007, 04:56 AM
|
|
![]() Academic chef forever Grup: Membri Postari: 1,469 Inregistrat pe: 22-November 06 De la: California, USA Membrul Nr.: 35,009 |
Azi am făcut, dar nu am pozat. Am pus morcov, ţelină, postîrnac, ceapa usturoi, fasole alba si neagra, cimbru ramurele proaspete, boabe de piper, seminţe de cumin, foaie de dafin, un paharel vin alb si doua linguri de otet de vin roşu, mai mult ulei de măsline si zeama în care au fiert ciolanele.Mai am doua trei porţii.Am uitat, am pus chile verde tăiat mărunt din conserva in oţet, nu era chile iute, ci dulce.
Cafeluţo, mi-ai dat o idee cu ceapa. Am ceapă roşie abia aştept s-o sparg cu pumnu' stil peizan şi s-o savurez cu fasoliada mea. Maya, noul tau avatar e superb! SĂ-ţi trăiască amândouă(fetiţa şi felina)! Acest mesaj a fost editat de peruzele: Mar 22 2007, 05:30 AM -------------------- Elena Malec
art stepping stones |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|