Piept de pui umplut cu ricotta si spanac

O reteta gustoasa si usor de preparat

Portii
3
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui umplut cu ricotta si spanac

Ingrediente

  • 3 buc. piept de pui dezosat
  • 250 g ricotta
  • 100 g baby spanac
  • 3 linguri pesmet
  • ulei de masline
  • 3-4 catei usturoi
  • Pentru garnitura:
  • cartofi
  • unt
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Incingem o lingurita ulei de masline si calim usturoiul tocat marunt impreuna cu spanacul, pana se inmoaie spanacul.

Daca spanacul lasa apa, il strecuram bine.

Dupa ce s-a racorit spanacul, il amestecam cu ricotta si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Pieptul de pui il taiem precum un buzunar, il condimentam cu sare, piper, boia si il umplem cu compozitia de mai sus.

Repetam operatiunea si cu celelalte doua bucati.

Presaram peste pieptul de pui, pesmet si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Dam tava la cuptor pentru cca. 30 de minute, pana se rumeneste frumos.

Langa tava cu pieptul de pui, asezam cartofii "imbracati" in folie de aluminiu, fiecare separat.

Cand sunt copti cartofii, ii taiem pe din doua, presaram sare si unt.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Feijoada - tocana braziliana cu fasole
1
Mancaruri cu carne

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

Feijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...

Feijoada - tocana braziliana cu fasole
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
2
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
3
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
4
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Pasca fara aluat (reteta video)
5
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Parteneri
Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari
Bucataras.RO

Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari

 Astazi va prezint Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari. Sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, lapte,...

Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola