Simplu, ușor și foarte gustos. Perfect pentru acest sezon:) Pofta buna!!
Punem burta de porc la fiert pana este semi fiarta
Cand este semi fiarta o scoatem , o condimentam cu sare piper și usturoiul maruntit amestecat cu putina apa
Dupa care o punem în cuptorul pre-încălzit la 180 grade C, o lăsăm timp de 30 de minute
In timpul acesta luam boia și o amestecam cu putina apa și ulei
Dupa ce au trecut 30 de minute scoatem burta din cuptor, o punem într-un bol și turnăm deasupra boia
O re-punem la cuptor pentru inca 10 minute.
Dupa care Kaizerul nostru este gata
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii