Vin fiert

Vinul fiert incalzeste trupul si sufletul si-i aduna pe cei dragi mai aproape de noi.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • 1 litru de vin rosu sec
  • 150 de grame de zahar alb
  • 5 grame de scortisoara macinata
  • 5 grame de cuisoare.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se varsa vinul intr-o oala, se adauga cuisoarele, scortisoara macinata si zaharul. Se pune vasul pe foc, se acopera apoi oala si se lasa pe foc pana ce da in clocot. Se strecoara apoi vinul rosu si se toarna in cani.


http://ideidelicioase.blogspot.ro


Vinul fiert se serveste in cani, cand inca este cald.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...