Astazi te voi te voi invata cum sa prepari o bautura ideala pentru o zi de primavara: Sangria cu vin roze si zmeura
Cu cateva ore inainte de preparare, pune fructele in carafa, acopera-le cu o treime din vin apoi lasa-le la frigider pentru 2 - 3 ore.
Dupa cateva ore ne apucam de preparare, iar inainte de asta va trebui sa ne asiguram ca avem totul la indemana: Carafa, pahare, instrumente, ingrediente.
Acum pune in carafa frunzele de menta , sucurile de fructe, vinul si aperol, adauga gheata si amesteca cu o lingurita.
Paharele le vom decoram cu coaja de grefruit si menta proaspata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii