Perfect pentru zilele sau serile friguroase de iarna.
Pune la fiert 1 l de vin la foc mediu si adauga 1 lingurita ienibahar, ½ lingurita cuisoare, 1 lingurita cuisoare, 2 batoane de scortisoara si 100gr de zahar.
Mentineti focul mediu ca sa nu se evapore alcoolul.
Adaugati si portocala taiata in cubulete. Fierbeti pana se topeste zaharul.
Cand s-a topit zaharul luati de pe foc, scoateti batoanele de scortisoara.
In fiecare cana de vin fiert puneti 30 ml de digestiv si apoi turnati vinul fiert.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii