Perfect pentru zilele sau serile friguroase de iarna.
Pune la fiert 1 l de vin la foc mediu si adauga 1 lingurita ienibahar, ½ lingurita cuisoare, 1 lingurita cuisoare, 2 batoane de scortisoara si 100gr de zahar.
Mentineti focul mediu ca sa nu se evapore alcoolul.
Adaugati si portocala taiata in cubulete. Fierbeti pana se topeste zaharul.
Cand s-a topit zaharul luati de pe foc, scoateti batoanele de scortisoara.
In fiecare cana de vin fiert puneti 30 ml de digestiv si apoi turnati vinul fiert.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii