Astazi te voi invata cum sa prepari o bautura ideala pentru o zi de primavara petrecuta in aer liber cu prieteni: Sangria cu vin alb si ananas
Pentru aceasta reteta va recomand ca vinul sa fie un Chardonnay. In general este mai soft ca si textura si cu arome fine de ananas.
Cu cateva ore inainte de preparare, pune in carafa fructele cubulete, jumatate din cantitatea de ghimbir ras, acopera-le cu vin, apoi lasa-le la frigider .
Dupa cateva ore ne apucam de preparare, iar inainte de asta va trebui sa ne asiguram ca avem totul la indemana: carafa, pahare, instrumente, ingrediente.
Pune sucurile de fructe in carafa, adauga gimbirul si vinul ramas. Acum amesteca cu o lingurita. Paharele le vom umple cu gheata sparta, peste care punem sangria, apoi le decoram cu coaja de portocala.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii