Vin fiert cu cuisoare

Vinul fiert se acopera si se lasa sa stea timp de 10 minute, dupa care se serveste. Este bun si sanatos.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l de vin natural
  • 300 ml apa
  • 150 g zahar
  • 1 mar taiat felii
  • 4-5 cuisoare
  • scortisoara.

Mod de preparare

Pentru vinul fiert cu cuisoare, se pun la fiert 1 l de vin natural, 300 ml apa, 150 g zahar, 1 mar taiat felii, 4-5 cuisoare, scortisoara, apoi se lasa sa dea 2-3 clocote.


Vinul fiert cu cuisoare se acopera si se lasa sa stea timp de 10 minute, dupa care se serveste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...