Vin fiert cu cuisoare

Vinul fiert se acopera si se lasa sa stea timp de 10 minute, dupa care se serveste. Este bun si sanatos.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l de vin natural
  • 300 ml apa
  • 150 g zahar
  • 1 mar taiat felii
  • 4-5 cuisoare
  • scortisoara.

Mod de preparare

Pentru vinul fiert cu cuisoare, se pun la fiert 1 l de vin natural, 300 ml apa, 150 g zahar, 1 mar taiat felii, 4-5 cuisoare, scortisoara, apoi se lasa sa dea 2-3 clocote.


Vinul fiert cu cuisoare se acopera si se lasa sa stea timp de 10 minute, dupa care se serveste.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide