Cacao calda

Se pune apa sa clocoteasca, se adauga cacaua frecata spuma cu doua linguri de apa rece si doua lingurite de zahar. Se clocoteste un minut si se trage

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita de cacao
  • 2 lingurite de zahar
  • 1 ceasca de apa fiarta

Mod de preparare

Se pune apa sa clocoteasca, se adauga cacaua frecata spuma cu doua linguri de apa rece si doua lingurite de zahar. Se clocoteste un minut si se trage vasul de pe foc.

Se serveste imediat.

Alte retete culinare:

Sirop de mure

Sirop de caramel

Lapte de pasare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...