Ceai cu lapte

Esenta de ceai tare se pune intr-un pahar, pe sfert si se toarna laptele pana cand paharul se umple. Se adauga apoi zahar dupa gust.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Esenta de ceai tare
  • 1 pahar lapte
  • zahar

Mod de preparare

Esenta de ceai tare se pune intr-un pahar, pe sfert si se toarna laptele pana cand paharul se umple. Se adauga apoi zahar dupa gust.


Se serveste cald.

Alte retete:

Ciocolata de casa Ciorba radauteana Piftie de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pernute crocante din mamaliguta

Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...

Pernute crocante din mamaliguta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca