Chai Cazac este delicios. Pentru a-l prepara aveti nevoie de ceai negru, pastai de cardamon, lingurite seminte de fenicul, lapte si zahar sau miere.
Chai Cazac este delicios. Pentru a-l prepara se pune apa la fiert intr-un ceainic cu cardamonul si semintele de fenicul. Se lasa sa dea vreo doua clocote, se stinge focul, se introduce plicul de ceai in ceainic si se lasa vreo trei minute. Se adauga ceaiul si se mai tine doua minute.
Chai Cazac se indulceste cu zahar sau miere.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale De mult imi doream sa pregatesc un pui umplut. Pentru un...
Pui umplut cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura