Folosirea ustensilelor metalice este interzisa. Un ceainic de portelan se incalzeste in prealabil cu apa fierbinte. In el se pun atatea lingurite d
Folosirea ustensilelor metalice este interzisa. Un ceainic de portelan se incalzeste in prealabil cu apa fierbinte.
In el se pun atatea lingurite de ceai cate cani dorim sa preparam si inca una a ceainicului. Deasupra se toarna apa clocotita de ajuns pentru cantitate de ceai pe care dorim sa o servim. Ceainicul se acopera cu o husa speciala din pasla si se lasa cel putin 20 min. Ceaiul se serveste in cescute din portelan fin (de preferinta Roshenthal)
Cu Cake, sau fursecuri, la intalnirile de dupa amiaza.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti