Five Oclock Tea

Folosirea ustensilelor metalice este interzisa. Un ceainic de portelan se incalzeste in prealabil cu apa fierbinte. In el se pun atatea lingurite d

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa fierbinte
  • ceai negru Ceylon (Sri Lanka)

Mod de preparare

Folosirea ustensilelor metalice este interzisa. Un ceainic de portelan se incalzeste in prealabil cu apa fierbinte.
In el se pun atatea lingurite de ceai cate cani dorim sa preparam si inca una a ceainicului. Deasupra se toarna apa clocotita de ajuns pentru cantitate de ceai pe care dorim sa o servim. Ceainicul se acopera cu o husa speciala din pasla si se lasa cel putin 20 min. Ceaiul se serveste in cescute din portelan fin (de preferinta Roshenthal)


Cu Cake, sau fursecuri, la intalnirile de dupa amiaza.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!