Jeleu cu ceai

Se da coaja de lamiie prin razatoare. Se pune jeleul intr-un vas si se toarna deasupra ceai cald. Se amesteca pina ce acesta se dizolva dupa care se r

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lamii
  • 3 - 4 linguri de jeleu de lamiie
  • 3/4 l ceai
  • frisca pentru decor

Mod de preparare

Se da coaja de lamiie prin razatoare. Se pune jeleul intr-un vas si se toarna deasupra ceai cald. Se amesteca pina ce acesta se dizolva dupa care se raceste. Se pune coaja de lamiie si se amesteca, dupa care se serveste in cesti, cu frisca deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...