Limonada fierbinte

Se rade coaja de lamaie si apoi se storc lamiile de zeama. Coaja si zeama se acopera cu multa apa fierbinte si se lasa sa se raceasca putin. Se poate

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 lamai
  • citeva frunze de ghimbir
  • miere dupa gust

Mod de preparare

Se rade coaja de lamaie si apoi se storc lamiile de zeama. Coaja si zeama se acopera cu multa apa fierbinte si se lasa sa se raceasca putin. Se poate adauga si radacina de ghimbir. Se scurge lichidul si se indulceste cu miere. Daca este prea concentrata, limonada se completeaza cu apa fierbinte.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!