Se rade coaja de lamaie si apoi se storc lamiile de zeama. Coaja si zeama se acopera cu multa apa fierbinte si se lasa sa se raceasca putin. Se poate
Se rade coaja de lamaie si apoi se storc lamiile de zeama. Coaja si zeama se acopera cu multa apa fierbinte si se lasa sa se raceasca putin. Se poate adauga si radacina de ghimbir. Se scurge lichidul si se indulceste cu miere. Daca este prea concentrata, limonada se completeaza cu apa fierbinte.
Astazi am pregatit o ciorbita delicioasa cu leguma mea preferata de sezon, dovlecelul. O ciorbita usoara la care am adaugat...
Ciorba de dovlecei cu taitei latiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa