Limonada fierbinte

Se rade coaja de lamaie si apoi se storc lamiile de zeama. Coaja si zeama se acopera cu multa apa fierbinte si se lasa sa se raceasca putin. Se poate

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 lamai
  • citeva frunze de ghimbir
  • miere dupa gust

Mod de preparare

Se rade coaja de lamaie si apoi se storc lamiile de zeama. Coaja si zeama se acopera cu multa apa fierbinte si se lasa sa se raceasca putin. Se poate adauga si radacina de ghimbir. Se scurge lichidul si se indulceste cu miere. Daca este prea concentrata, limonada se completeaza cu apa fierbinte.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos