1. puneti boabele de soia inmuiate intr-o oala si umpleti cu apa proaspata pana la 3/4 2.
1. puneti boabele de soia inmuiate intr-o oala si umpleti cu apa proaspata pana la 3/4
2. gatiti la foc mediu si lasati sa fiarba circa 7-10 min.
3. lasati boabele de soia sa se raceasca
4. folositi o lingura mare sau un polonic pentru a adauga cu grija amestecul in gura de alimentare a storcatorului prin presare la rece KUVINGS, asigurandu-va ca adaugati de fiecare data parti egale de apa si boabe de soia
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti