Se spala fructele in mai multe ape, dupa ce s-au curatat de codite si de frunze. Se pun in straturi intr-o damigeana mare, se acopera fiecare strat de
Se spala fructele in mai multe ape, dupa ce s-au curatat de codite si de frunze. Se pun in straturi intr-o damigeana mare, se acopera fiecare strat de fructe cu zahar, iar deasupra fructelor se pun samburi de cirese amare zdrobiti cu o greutate. Se lasa la macerat timp de trei saptamani, timp in care se misca damigeana, pentru ca siropul sa acopere fructele si maceratia sa se faca in intregime. Se pune alcoolul in amestec cu votca, se mai adauga apa, daca bautura este prea tare, si se leaga vasul. Se pastreaza in camera intunecoasa si bine aerisita. Se foloseste o damigeana de 10 l, pentru ca fructele ocupa mult spatiu si siropul lasat este prea
tare.
Alte retete:
Sirop de trandafiri
Visinata
Nectar de visine
Sunt convinsa ca toata lumea adora batoanele Snickers, dar dupa ce veti incerca prajitura ce urmeaza, sigur nu veti mai...
Desert prajitura SnickersOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj