Lichior de cirese amare

Se acopera si se lasa cam 10 zile, scuturind mereu sticla. Se adauga apoi un sirop rece facut din ½ l apa si ½ kg zahar. Dupa alte 10 zile lichiorul

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg cirese
  • 200g simburi de cirese sfarimati
  • 1 litru alcool de 90 grade
  • 1 kg zahar Se pun intr-o sticla mare 1/2 kg cirese
  • 200g simburi de cirese sfarimati
  • alcoolul

Mod de preparare

Se acopera si se lasa cam 10 zile, scuturind mereu sticla. Se adauga apoi un sirop rece facut din ½ l apa si ½ kg zahar. Dupa alte 10 zile lichiorul este gata. Se strecoara si se filtreaza.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos