Speli petalele de trandafiri, apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele. Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra sa ramana acope
Speli petalele de trandafiri, apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele. Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra sa ramana acoperite. Lasi vasul acoperit cateva zile, pana cand se formeaza siropul de trandafiri, pe care il scurgi si il diluezi cu alcool, in proportiile dorite. Pentru ca trandafirata sa iasa aromata si colorata natural, foloseste petalele trandafirilor rosii, catifelati, care miros foarte puternic.
Se serveste rece, poate fi folosita si in cocktailuri. Alte retete de bauturi recomandate:
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti