Zmeurata (Lichior de zmeura ) se serveste cu tot cu fructe. Se pregateste usor si rapid.
Pentru zmeurata (Lichior de zmeura) punem in sticla 300 g boabe de zmeura, turnam deasupra 400 ml de alcool amestecat cu un sirop fiert, facut din 300 g zahar si 300 ml apa, apoi capsam sticla si lasam la macerat timp de 3 saptamani. Zmeurata (Lichior de zmeura ) se serveste cu tot cu fructe. Acelasi procedeu se foloseste si cu alte fructe – fragi, mure sau capsuni.
Zmeurata (Lichior de zmeura ) se serveste cu tot cu fructe.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii