Punch

Ceaiul se prepara si se toarna apoi fierbinte peste coaja rasa de lamaie, amestecata cu zahar in prealabil. Se strecoara si se adauga suc de lamaie,

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml ceai rusesc
  • 250 ml rom
  • 150 gr zahar
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Ceaiul se prepara si se toarna apoi fierbinte peste coaja rasa de lamaie, amestecata cu zahar in prealabil. Se strecoara si se adauga suc de lamaie, apoi romul foarte fierbinte, care se toarna foarte incet ca sa ramana deasupra.


Se da foc si apoi se serveste.

Alte retete:

Tiramisu Prajituri simple Turta dulce

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...