Punch

Ceaiul se prepara si se toarna apoi fierbinte peste coaja rasa de lamaie, amestecata cu zahar in prealabil. Se strecoara si se adauga suc de lamaie,

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml ceai rusesc
  • 250 ml rom
  • 150 gr zahar
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Ceaiul se prepara si se toarna apoi fierbinte peste coaja rasa de lamaie, amestecata cu zahar in prealabil. Se strecoara si se adauga suc de lamaie, apoi romul foarte fierbinte, care se toarna foarte incet ca sa ramana deasupra.


Se da foc si apoi se serveste.

Alte retete:

Tiramisu Prajituri simple Turta dulce

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...