Punch cu soc si gin

Punch cu soc si gin – ideal atunci cand dai o petrecere acasa si vrei sa iti intampini invitatii cu ceva bun de baut

Portii
10
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml gin
  • 200 ml Aperol
  • 100 ml sirop de soc
  • 200ml piure de piersici
  • 300 suc proaspat de lamaie
  • 100 ml sirop de zahar
  • 400 ml apa tonica
  • o sticla proseco
  • gheata
  • Pentru decor in bol
  • bucati piersici din compot
  • bucati lamaie
  • Decor pentru pahar:
  • coaja de lamiae
  • bordura de zahar

Mod de preparare

Pune intr-un blender piersicile si siropul de zahar si mixeaza-le pana capata consistenta unui piure apoi toarna-l in bol si adauga restul ingredientelor.

Acum amesteca cu un polonic , adauga apa tonica si prosecco. La final decoreaza bol-ul cu felii de lamaie si bucati de piersici .


Paharele le vom bordura cu zahar, iar dupa ce punem punch in ele adaugam si uleiuri din coaja de lamaie, pentru a capata o aroma revigoranta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori