Punch cu soc si gin – ideal atunci cand dai o petrecere acasa si vrei sa iti intampini invitatii cu ceva bun de baut
Pune intr-un blender piersicile si siropul de zahar si mixeaza-le pana capata consistenta unui piure apoi toarna-l in bol si adauga restul ingredientelor.
Acum amesteca cu un polonic , adauga apa tonica si prosecco. La final decoreaza bol-ul cu felii de lamaie si bucati de piersici .
Paharele le vom bordura cu zahar, iar dupa ce punem punch in ele adaugam si uleiuri din coaja de lamaie, pentru a capata o aroma revigoranta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii