Punch cu soc si gin – ideal atunci cand dai o petrecere acasa si vrei sa iti intampini invitatii cu ceva bun de baut
Pune intr-un blender piersicile si siropul de zahar si mixeaza-le pana capata consistenta unui piure apoi toarna-l in bol si adauga restul ingredientelor.
Acum amesteca cu un polonic , adauga apa tonica si prosecco. La final decoreaza bol-ul cu felii de lamaie si bucati de piersici .
Paharele le vom bordura cu zahar, iar dupa ce punem punch in ele adaugam si uleiuri din coaja de lamaie, pentru a capata o aroma revigoranta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii