Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se adauga putina apa. Carnatii de casa sunt deliciosi.
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se adauga putina apa. Matele se spala si se tin in apa rece. Grasimea se taie bucati mici. Carnea si grasimea se da prin masina de tocat cu sita de 6 mm, se amesteca cu piper, sare, cimbru si mujdei de usturoi. Compozitia obtinuta se trece printr-un sprit special pentru carnati si se umplu membranele.
Carnatii proaspeti de porc se tin cateva ore la frigider, pentru fezandat.
Carnatii de casa pot fi prajiti si serviti alaturi de varza.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateEste prima data cand pregatesc musaca de cartofi cu carne. Am citit mai multe retete atat de pe Bucataras, cat si de pe alte...
Musaca de cartofi cu carne
Comentarii