Punch de iarna

Azi te voi invata cum sa faci un Punch de iarna potrivit pentru serile festive in familie

Portii
10
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 sticla vin spumant
  • 300 ml whiskey
  • 300ml suc proaspat de portocale
  • 300 ml suc Cranberry
  • 50 ml suc proaspat lamaie
  • 100 ml sirop zahar
  • 20g ghimbir
  • 4 stelute anason
  • 4 batoane scortisoara

Mod de preparare

Inainte de toate trebuie sa infuzezi whiskey-ul. Pune o steluta de anason, doua feliute de ghimbir si un baton de scortisoara in el cu 24 de ore inainte de preparare.


Toarna in bol ingredientele: whiskey-ul infuzat, sucul de portocale, sucul de cranberry, sucul proaspat de lamaie, siropul de zahar.


Adaugam gheata si amestecam cu polonicul pana se omogenizeaza bine ingredientele.


Adaugam vinul spumant apoi decoram bolul cu scortisoara, anason si felii de portocala.


Paharele le vom glazura cu zahar pudra si scortisoara.


Umezeste o latura a paharului cu portocala, pune zahar pudra si scortisoara intr-o strecuratoare de ceai, apoi cerne deasupra paharului in zona umeda.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca