Punch de lamaie

Se curata lamaia de coaja, apoi se taie marunt si se piseaza cu zaharul. Se introduce apoi in vasul cu ceai fierbinte, se acopera si se lasa 5-6 minu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 lamaie
  • 200 gr zahar
  • 100 ml rom
  • 1 l ceai

Mod de preparare

Se curata lamaia de coaja, apoi se taie marunt si se piseaza cu zaharul. Se introduce apoi in vasul cu ceai fierbinte, se acopera si se lasa 5-6 minute, fara sa fiarba. Se adauga zeama de lamaie, putin rom si se amesteca.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Limonada Sirop de brad Papanasi fierti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca