Reteta pentru Cocktail Bellini - Reteta video

Bellini, o bautura creata in Venetia dar iubita in toata Italia.

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piersici
  • 100 ml Lichior piersici
  • 50 ml suc proaspat de lamaie
  • 1 lingura zahar
  • 1 sticla prosseco

Mod de preparare

Pentru inceput va trebui sa pregatesti piureul de piersici. Recomandat ar fi sa folosesti piersici proaspete, dar avand in vedere ca nu se gasesc tot timpul, poti folosi si piersici din compot.

Pune in blender piersicile, lichiorul, sucul de lamaie si zaharul.

Mixeaza ingredientele in blender pana ce compozitia capata textura unui piure.

Pune intr-un pahar de sampanie 50 de ml piure de piersici apoi umple paharul cu prosecco si amesteca putin cu o lingurita.

O bautura perfecta pentru intalnirile cu prietenii sau pentru petrecerile de acasa.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa