Reteta pentru Cocktail Bellini - Reteta video

Bellini, o bautura creata in Venetia dar iubita in toata Italia.

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piersici
  • 100 ml Lichior piersici
  • 50 ml suc proaspat de lamaie
  • 1 lingura zahar
  • 1 sticla prosseco

Mod de preparare

Pentru inceput va trebui sa pregatesti piureul de piersici. Recomandat ar fi sa folosesti piersici proaspete, dar avand in vedere ca nu se gasesc tot timpul, poti folosi si piersici din compot.

Pune in blender piersicile, lichiorul, sucul de lamaie si zaharul.

Mixeaza ingredientele in blender pana ce compozitia capata textura unui piure.

Pune intr-un pahar de sampanie 50 de ml piure de piersici apoi umple paharul cu prosecco si amesteca putin cu o lingurita.

O bautura perfecta pentru intalnirile cu prietenii sau pentru petrecerile de acasa.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii