Reteta pentru Cocktail Bellini - Reteta video

Bellini, o bautura creata in Venetia dar iubita in toata Italia.

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piersici
  • 100 ml Lichior piersici
  • 50 ml suc proaspat de lamaie
  • 1 lingura zahar
  • 1 sticla prosseco

Mod de preparare

Pentru inceput va trebui sa pregatesti piureul de piersici. Recomandat ar fi sa folosesti piersici proaspete, dar avand in vedere ca nu se gasesc tot timpul, poti folosi si piersici din compot.

Pune in blender piersicile, lichiorul, sucul de lamaie si zaharul.

Mixeaza ingredientele in blender pana ce compozitia capata textura unui piure.

Pune intr-un pahar de sampanie 50 de ml piure de piersici apoi umple paharul cu prosecco si amesteca putin cu o lingurita.

O bautura perfecta pentru intalnirile cu prietenii sau pentru petrecerile de acasa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...