Astazi voi pregati cel mai cunoscut si mai racoritor cocktail cubanez; m-am trezit cu gandul la vacanta si m-am gandit sa va arat cat de simplu este sa pregatesti Mojito.
1. Pentru inceput taiati limeul in 8 sub forma unor felii de pepene.
2. Taiati lime-ul pe jumatate si scoateti partea alba deoarece este amaruie.
2. Adaugati 5 bucati de lime si zaharul apoi il zdrobiti cu un pisalog (muddler) pentru a extrage din lime sucul si uleiurile din coaja.
3. Dupa ce ati zdrobit lime-ul adaugati frunzele de menta.
4. Peste frunzele de menta adaugati gheata pisata pana la jumatatea paharului.
5. Apoi adaugati romul si amestecati cu o lingurita toate ingredientele pentru omogenizare.
6. Completati cu gheata pisata pana sus.
7. Adaugati sifon sau apa minerala.
8. Decorati bautura cu menta proaspata si lime.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii