Suc de fructe rosii (visine, capsuni si zmeura)

1. Se prepara siropul din 200 ml apa plata si 100 g zahar, care se amesteca si se fierbe pana cand volumul ramane la jumatate. 2. Dupa ce a fost luat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g visine
  • 300 g capsuni
  • 300 g zmeura
  • 100 ml sirop de zahar
  • apa plata
  • suc de lamaie

Mod de preparare

1. Se prepara siropul din 200 ml apa plata si 100 g zahar, care se amesteca si se fierbe pana cand volumul ramane la jumatate.

2. Dupa ce a fost luat de pe foc se adauga 2-3 lingurite de suc de lamaie.

3. Se spala foarte bine fructele, se scot samburii de la visine, se indeparteaza coditele de la capsuni si zmeura si se pun la scurs.

4. Le punem in storcatorul de fructe.

5. Sucul obtinut se amesteca cu siropul de zahar si se dilueaza cu apa plata.
Se serveste rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...