1. Se prepara siropul din 200 ml apa plata si 100 g zahar, care se amesteca si se fierbe pana cand volumul ramane la jumatate. 2. Dupa ce a fost luat
1. Se prepara siropul din 200 ml apa plata si 100 g zahar, care se amesteca si se fierbe pana cand volumul ramane la jumatate.
2. Dupa ce a fost luat de pe foc se adauga 2-3 lingurite de suc de lamaie.
3. Se spala foarte bine fructele, se scot samburii de la visine, se indeparteaza coditele de la capsuni si zmeura si se pun la scurs.
4. Le punem in storcatorul de fructe.
5. Sucul obtinut se amesteca cu siropul de zahar si se dilueaza cu apa plata.
Se serveste rece
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa