Suc de portocale

1. Cojiti portocalele si le puteti introduce intregi sau jumatati in gura de alimentare a storcatorului prin presare

Portii
2
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • portocala 340gr 3.00bucata

Mod de preparare


1. Cojiti portocalele si le puteti introduce intregi sau jumatati in gura de alimentare a storcatorului prin presare la rece KUVINGS. Palnia inovativa, extralarga, permite si introducerea fructelor intregi.
2. Stoarceti folosind storcatorul prin presare la rece KUVINGS
Tips:
Partea alba a portocalei nu trebuie indepartata pentru ca, contine pectine si aceeasi cantitate de vitamina C si nutritienti ca si fresh-ul de pulpa de portocala.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert crema de zahar ars

Azi ne alintam cu un desert extrem de popular, apreciat in toata lumea, un desert cu gust fin de vanilie si caramel. Este...

Desert crema de zahar ars
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca