Suc de sfecla

Se spala sfecla, se curata, se da pe razatoare si se lasa sa stea pina cind incepe sa se scurga zeama. Se stoarce apoi intre miini si se strecoara pri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 300 gr. sfecla rosie

Mod de preparare

Se spala sfecla, se curata, se da pe razatoare si se lasa sa stea pina cind incepe sa se scurga zeama. Se stoarce apoi intre miini si se strecoara prin tifon.


Se serveste sucul simplu sau indulcit. Sucul de sfecla se poate servi cu o lingurita de suc de lamiie si citeva seminte de chimen.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...