Aperitiv cu bacon

Se decongeleaza aluatul. Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. Se intinde crema de branza peste aluat. Se pun fellile de bacon pe lungimea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un aluat de foietaj
  • 20 felii bacon
  • 1 cutie de branza Philadelphia cu smantana

Mod de preparare

Se decongeleaza aluatul. Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. Se intinde crema de branza peste aluat. Se pun fellile de bacon pe lungimea aluatului si se ruleaza.

Se taie feliute cam de 1 cm grosime si se pun in tava de la aragaz tapetata cu hartie pergament. Se coc la foc iute cateva minute sa se umfle,apoi sa da focul mic. Se lasa sa se rumeneasca usor deasupra. Sunt delicioase atat calde cat si reci.
Alte retete culinare recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu cirese

Cu o pofta nebuna de a manca ceva bun, am dat o cautare prin retetele favorite si am luat cate putin de la fiecare...va...

Desert cheesecake cu cirese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii