Aceasta reteta de aperitiv cu ficat de pui se prepara simplu si necesita ca si ingrediente chifle, ceapa, unt, oua, sare, piper, verdeata, unt si ficat.
Se curata ficatul, apoi se da prin masina de tocat impreuna cu chiflele inmuiate in lapte. Se adauga ceapa tocata marunt si calita putin in unt. Se freaca untul spuma, apoi se adauga 2 galbenusuri. Se amesteca totul si se sareaza, pipereaza, apoi se adauga patrunjel verde tocat fin si putin maghiran. Se adauga la sfarsit albusurile batute spuma. Se unge o forma de chec cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit. Dupa 20 de minute se poate verifica daca este gata aperitivul cu ficat de pui.
Se serveste cu sos de rosii.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
Chiftele
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa