Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e
Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e ca iese mai gustos cu mai multa branza.
Se pregateste carnea ca si pentru chiftele.
Se pune carnea astfel pregatita pe o foaie de napolitana, intr-un strat subtire( numai gros de un deget).
Se aseaza deasupra cealalta foaie de napolitana si se preseaza usor.
Se pregatesc cele necesare pentru pane (atentie la oua! veti avea nevoie de mai multe decat credeti, napolitana absoarbe oul).
Se taie napolitana.
Se da prin ou, faina, iarasi ou, pesmet si apoi prajim.
Cand sunt gata se scot pe servetele de hartie.
Pofta buna!
Reteta Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata a fost propusa de Nia pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne tocata gasiti aici:
Rulada cu carne tocata si legume,
Tarta cu carne tocata si ciuperci,
Rulada de carne tocata
"Provocarea GastroArt" Acest fel de mancare a fost chiar si pentru mine o provocare si asta pentru ca nu am facut...
Imam Bayildi - Rondele de vinete cu legumeDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata