Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata

Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 foi de napolitane
  • 2 tuburi de branza topita
  • 4-500 gr carne tocata
  • oua si pesmet pentru pane

Mod de preparare

Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e ca iese mai gustos cu mai multa branza.

Se pregateste carnea ca si pentru chiftele.

Se pune carnea astfel pregatita pe o foaie de napolitana, intr-un strat subtire( numai gros de un deget).

Se aseaza deasupra cealalta foaie de napolitana si se preseaza usor.

Se pregatesc cele necesare pentru pane (atentie la oua! veti avea nevoie de mai multe decat credeti, napolitana absoarbe oul).

Se taie napolitana.

Se da prin ou, faina, iarasi ou, pesmet si apoi prajim.

Cand sunt gata se scot pe servetele de hartie.
Pofta buna!

Reteta Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata a fost propusa de Nia pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne tocata gasiti aici:

Rulada cu carne tocata si legume,

Tarta cu carne tocata si ciuperci,

Rulada de carne tocata

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca