Aperitiv cu maduva

Maduva se curata in apa rece de pielite. Se pune apoi la fiert in apa fiarta cu sare, in care se adauga ceapa curatat si taiata in sferturi. Dupa 15

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr maduva de vitel
  • 1 ceapa
  • ulei
  • lamaie
  • sare
  • 1 ou

Mod de preparare

Maduva se curata in apa rece de pielite. Se pune apoi la fiert in apa fiarta cu sare, in care se adauga ceapa curatat si taiata in sferturi. Dupa 15 minute de fiert, se scurge, apoi se taie in bucati mari, se da prin pesmet cu ou si se pune la prajit in ulei.


Se serveste imediat cu felii de lamaie.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Oua umplute Saratele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...