Aperitiv cu pepene galben si sunca este un fel de mancare grozav. Este mai mult intalnit in tarile mediteraneene, insa cunoaste deja si la noi o larga raspandire.
Aperitiv cu pepene galben si sunca este un fel de mancare grozav. Este mai mult intalnit in tarile mediteraneene, insa cunoaste deja si la noi o larga raspandire.
Pentru acest aperitiv deosebit trebuie doar sa feliati sunca foarte subtire si sa taiati felii sau cuburi pepenele galben. Nu uitati sa spalati bine coaja pepenelui inainte de a va apuca de lucru.
Odata taiate toate ingredientele asezati-le doar pe un platou mare, astfel incat oaspetii sa se poata servi in voie. Daca aveti multa rabdare puteti inveli bucatelele de pepene in sunca, dar si daca le puneti doar pe platou e perfect.
Aperitivul cu pepene galben si sunca se sereste rece cu un pahar de vin roze.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj