Aperitivul Sunca de pui este un aperitiv deosebit cu piept de pui, o reteta de aperitiv potrivit pentru orice masa de sarbatoare.
Este un aperitiv gustos, preparat in bucatarie.
Intr-un vas amestecam apa, vinul si sosul soia, adaugam in lichid condimentele si dafinul.
In aceasta marinada asezam pieptul de pui si il tinem la rece cateva ore (eu l-am tinut peste noapte in aceasta marinada ).
Dupa ce a stat in marinada,pieptul de pui il scoatem din marinada,il rulam cat mai strans si il legam cu sfoara alimentara sau ata.
Asezam pieptul de pui intr-o tavita pe masura, pe care o acoperim cu folie de aluminiu.
Introducem tavita la cuptor pentru 30 de minute, apoi inlaturam folia de pe tavita si mai lasam la cuptor 30 de minute.
Dupa ce s-a copt,scoatem tavita din cuptor si lasam 15 minute sa se raceasca carnea, apoi inlaturam ata din jurul pieptului cu atentie si putem felia.
Setand timpul cu ajutorul butonului Preset Timer si Cooking Time al noul Philips Multicooker, reteta Sunca de pui as prepara-o mai repede si as economisi timp pentru prepararea altor retete !
Se aseaza feliile de sunca pe un platou cu aperitive alaturi de branzeturi si legume.
O reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj