Ouale fierte tari se taie pe lung, li se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce se formeaza o pasta omogena. Se adauga ceap
Ouale fierte tari se taie pe lung, li se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce se formeaza o pasta omogena. Se adauga ceapa, zacusca, mararul ocat, sarea si piperul. Se umplu ouale cu amestecul, iar restul de umplutura se aseaza pe un platou si se decoreaza cu maioneza. Sunca se taie in triunghiuri mici, se infige intr-o scobitoare si se pune ca o panza de iola pe fiecare ou.
Se serevsc ca aperitiv.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Maioneza de post Saratele
Carnea de iepure este una din cele mai sanatoase si curata carne. Are un nivel scazut de colesterol.Se prepara foarte...
Friptura de iepure la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa