Pentru bilute din carne tocata de pui se amesteca bine toate ingredientele si se formeaza bilute. Bilute din carne tocata de pui se servesc calde, cu garnitura.
Pentru bilute din carne tocata de pui se amesteca bine toate ingredientele si se formeaza bilute. Condimentele se adauga dupa gust. Se pot praji sau da la tava la cuptor. Eu le-am facut la cuptor. Se intorc ca sa fie rumenite pe toate partile.
Bilute din carne tocata de pui se servesc calde, cu garnitura.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii