Pentru bilute din carne tocata de pui se amesteca bine toate ingredientele si se formeaza bilute. Bilute din carne tocata de pui se servesc calde, cu garnitura.
Pentru bilute din carne tocata de pui se amesteca bine toate ingredientele si se formeaza bilute. Condimentele se adauga dupa gust. Se pot praji sau da la tava la cuptor. Eu le-am facut la cuptor. Se intorc ca sa fie rumenite pe toate partile.
Bilute din carne tocata de pui se servesc calde, cu garnitura.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa