Boccelute cu carne

Framantam o coaca, o intindem si decupam, cu taietorul de coltunasi, cerculete de diametru de aprox. 5 cm . In acestea punem amestecul de carne tocata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • 200 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • maiorana
  • Pentru boccelute:
  • ½ kg faina
  • 2 oua
  • apa
  • sare
  • Pentru inmuiere:
  • 1 lingura de otet
  • 2 linguri de apa
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Framantam o coaca, o intindem si decupam, cu taietorul de coltunasi, cerculete de diametru de aprox. 5 cm . In acestea punem amestecul de carne tocata cu condimente. Foaia circulara se indoaie in doua, udam putin marginile si le lipim. Obtinem boccelute in forma de semiluna. Le prajim pe o parte, pana se inrosesc, in ulei incins, adaugam 1 dl apa, si le fierbem sub capac pana toata apa se evapora.
Tocanita cu ciuperci

Tocanita cu iepure

Tocanita de carne tocata

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa