Framantam o coaca, o intindem si decupam, cu taietorul de coltunasi, cerculete de diametru de aprox. 5 cm . In acestea punem amestecul de carne tocata
Framantam o coaca, o intindem si decupam, cu taietorul de coltunasi, cerculete de diametru de aprox. 5 cm . In acestea punem amestecul de carne tocata cu condimente. Foaia circulara se indoaie in doua, udam putin marginile si le lipim. Obtinem boccelute in forma de semiluna. Le prajim pe o parte, pana se inrosesc, in ulei incins, adaugam 1 dl apa, si le fierbem sub capac pana toata apa se evapora.
Tocanita cu ciuperci
Tocanita cu iepure
Tocanita de carne tocata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa