Boccelute cu carne

Framantam o coaca, o intindem si decupam, cu taietorul de coltunasi, cerculete de diametru de aprox. 5 cm . In acestea punem amestecul de carne tocata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • 200 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • maiorana
  • Pentru boccelute:
  • ½ kg faina
  • 2 oua
  • apa
  • sare
  • Pentru inmuiere:
  • 1 lingura de otet
  • 2 linguri de apa
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Framantam o coaca, o intindem si decupam, cu taietorul de coltunasi, cerculete de diametru de aprox. 5 cm . In acestea punem amestecul de carne tocata cu condimente. Foaia circulara se indoaie in doua, udam putin marginile si le lipim. Obtinem boccelute in forma de semiluna. Le prajim pe o parte, pana se inrosesc, in ulei incins, adaugam 1 dl apa, si le fierbem sub capac pana toata apa se evapora.
Tocanita cu ciuperci

Tocanita cu iepure

Tocanita de carne tocata

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa